Kaisa Pajusalu sai miljonikroonise toetuslepingu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu.
Kaisa Pajusalu. Foto: Fred Killing

AS A. Le Coq määras Eesti 2010. aasta noorsportlase tiitli saanud sõudja Kaisa Pajusalule ühe miljoni kroonise (63 912 euro)  suuruse toetuslepingu, mis allkirjastatakse pidulikult kolmapäeval.

«Teadsin preemiast juba siis, kui aasta noorsportlaseks sain. Üllatusena see mulle ei tulnud,» sõnas Kaisa Pajusalu Postimehele. «Sponsorleping on viie aasta peale ja raha kulub sporditegemisse. Plaanin selle eest mitu laagrit teha. Preemia on väga suureks abiks!»

Praegu treenib Pajusalu Itaalias Santa Caterinas. Oma järgmise võistluse teeb ta Bostonis ergomeetrite MMil.

Pajusalu keskendub tänavu üksnes tippspordile ja võttis seetõttu ka ülikoolist akadeemilise. Tema eesmärgiks on pääseda Londoni olümpiale. Pajusalu võitis tänavu kuni 23-aastaste vanuseklassis Bresti MMil hõbemedali.

Varem on samasuguse lepingu saanud ka maadleja Heiki Nabi, purjetaja Deniss Karpak ja kolmikhüppajad Kaire Leibak ning Liane Pintsaar.

 A. Le Coq asutas iga-aastase stipendiumi kuni 21-aastasele noorsportlasele 2006. aastal, et väärtustada senisest enam noortesporti. Stipendiumi pälvib igal aastal üks noorsportlane, kes on näidanud rahvusvahelisel tasemel tipptulemusi ning soovi ja võimekust pürgida tippspordis suursaavutuste poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles