Kahe WRC-sarja tippsõitja tulevik on lahtine

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: SCANPIX

Redbull.com on teinud lisaks täna lõppenud Korsika rallile ülevaate ka järgmisest hooajast. Täpsemalt on pilk peale heidetud meeskondade järgmise hooaja masinate testimistele ning sealt on tehtud järeldus, et kahel tipp-piloodil ei ole veel tulevaks hooajaks töökohta.

Hiljuti tutvustasid oma uut masinat nii Citroen kui ka Toyota. Lisaks näitas ka Hyundai peaaegu valminud järgmise aasta masinat.

M-Sport demonstreerib oma uut võistlusmasinat samal ajal aga alles järgmisel aastal. Uue rallimasina testid käivad aga hoogsalt ja rooli on saanud keerata Matthew Wilson, Eric Camilli ja Ott Tänak.

Sellest tulenevalt ennustatakse, et tuleval hooajal ei ole M-Spordis kohta Mads Östbergil. Lisaks Östbergile peab väidetavalt töökoha leidmisel tõsiselt pingutama ka praegu Hyundai ridadesse kuuluv Thierry Neuville. Ülejäänud tänavuse hooaja tehasetiimide sõitjad võivad Redbull.com’i teatel olla kindlad, et neil on tulevaks hooajaks töökoht olemas. 

Thierry Neuville. / Scanpix
Thierry Neuville. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles