Kurbase koduklubi võitis Rootsi liigas meeskonda, kus kõik mängijad olid platsil 40 minutit!

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbas Eesti koondise särgis.
Tanel Kurbas Eesti koondise särgis. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti korvpallikoondislase Tanel Kurbase koduklubi Södertälje Kings pidas Rootsi meistriliigas maha eriskummalise kohtumise. Nimelt kasutas Södertälje vastu astunud Umea vaid viit mängijat ja seetõttu pole ime, et Södertälje kindla 100:78 võidu võttis.

24 minutit platsil viibinud Kurbase arvele jäi 13 punkti, 7 lauapalli ja 1 resultatiivne sööt, kusjuures eestlase platsilolemise ajal jäi Södertälje 36 punktiga plussi. Kurbase näitaja oli selles kategoorias oma klubi parim.

Södertälje resultatiivseim oli 21 punktiga Toni Bizaca, Valter Lindströmi arvele jäi 17 punkti. Umea poolelt kogus Andre Nilsson 24 punkti ja 11 lauapalli. Umea tegi viie mängija peale ainult seitse isiklikku viga ja seega väljalangemisohus keegi polnud. Üles oli antud ka kaks varumängijat.

Södertälje on Rootsi liigas 12 võidu ja 5 kaotusega kolmandal kohal, Umea on 4 võidu ja 18 kaotusega kaheksandal ehk eelviimasel positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles