Järelvaadatav: viimaste aastate valitseja Kohila võitis finaalseeria avamängus Tartut

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naiste võrkpalli Eesti meistrivõistluste finaalseerias läksid tänases avakohtumises vastamisi Kohila Võrkpalliklubi ja Tartu Ülikool Eeden. Koduplatsil mänginud Kohila võitis kohtumise 3:0, tartlannadele anti geimides vastavalt 20, 18 ja 12.

Finaalseeria peetakse kolme võiduni.

Enne mängu:

Naiste võrkpalli finaalseeria sai sel hooajal värskendust Tartu näol, sest viimasel kolmel hooajal on kuldmedali omavahel ära jaganud Kohila ja TTÜ. Viimati oli Tartu kahe parema hulgas esindatud 1999. aastal, kui hõbemedalid riputati Tartu Ülikool/Tartu VK mängijate kaela.

Poolfinaalis alistas Tartu mängude kokkuvõttes 2:1 TTÜ. Kahe võiduni peetud poolfinaalseeria otsustavas kolmandas kohtumises mängis Tartu Ülikool kodupubliku toetusel TTÜ esimeses geimis üle 25:22 ja teises 25:21 tulemusega. Kolmandas oli võõrustajate ülekaal juba mäekõrgune, kui 25:14 paremusega saavutati 3:0 (22, 21, 14) võit.

Põhiturniiri parim Kohila pääses kahe mängu peale geimigi loovutamata kindlalt finaali, alistades mõlemas poolfinaalkohtumises 3:0 Tallinna Ülikooli naiskonna. Kolme viimase aasta parima Kohila jaoks on kolmapäeval algav finaalseeria juba järjestikku neljandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles