Käsipalli otsepilt: Kehra purustas võõrsil Viljandi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistriliigas kohtusid täna HC Viljandi ja Kehra. Mullune hõbedameeskond ja eelmise aasta pronks tegid avapoolajal 14:14 viigi, kogu kohtumise võitis Viljandi kodusaalis aga seisuga 30:22 Kehra meeskond. Võitjate suurimaks skooritegijaks oli kaheksa väravat visanud Kaspar Lees, Viljandi poolt vastas samuti kaheksa väravaga Kristo Voika. 

29.03 (kell 19.00) Viljandi Spordikeskus: Viljandi HC - HC Kehra/Horizon Pulp&Paper

Omavahelised mängud. 1. ring: 25:17; 2. ring: 20:24; 3. ring: 21:20; 4. ring 24:29

Viljandi on sel hooajal HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi vastu meistriliigas teeninud kaks võitu ja kaks kaotust. Põhiturniiri järel neljandat kohta hoidnud Viljandi on suutnud vaheturniiri käigus Viimsi/Tööriistamarketist mööda saada ja kolmandale kohale kerkida. Vahe on Viimsiga siiski vaid üks punkt. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper seevastu on kindlalt teisel kohal, kuid kui vaheturniiri lõpuks soovitakse jõuda Servitist mööda, on Viljandi vastu kindlasti võitu tarvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles