Järelvaadatav: mulluste finalistide esimeses duellis jäi peale Selver

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallimeistrivõistlustel asus tiitlikaitsja Tallinna Selver mulluse finaalivastase Pärnu Võrkpalliklubi vastu poolfinaalseeriat mängudega 1:0 juhtima. Selver võitis tänase mängu koduväljakul 3:1. Selver võitis avageimi 25:23, kuid kaotas teise 23:25. Seejärel võitis Selver järgmised geimid 25:21 ja 25:20. 

Teises poolfinaalseerias lähevad vastamisi Tartu Bigbank ja Rakvere Võrkpalliklubi. Esimene mäng peetakse selles paaris homme Tartus.

Poolfinaalseeriad peetakse kolme võiduni. Pärnu ja Selveri järgmine matš on kavas 6. aprillil Pärnus.

Enne mängu:

Et Selver sai Balti liiga põhiturniiril teise koha, teeniti poolfinaali otsepääse. Pärnu pidi läbi tegema ka veerandfinaalseeria, kus oldi kindlalt üle TTÜst.

Selveri lootsi Rainer Vassiljevi sõnul segas Selveri treeninguid vahepeal väike haiguselaine ja A-klassi mängijad on keskendunud oma meistrivõistlustele. Nüüd on kõik tema sõnul nii, nagu peab, ja Balti liigas medalita jäämine unustatud.

«Eks see Balti liiga nädalavahetus oli valus muidugi. Aga igaüks, kes tahab sportlane olla, peab selliste asjadega toime tulema ja hetkel on meeleolu töine,» sõnas treener Postimehele.

Pärnu peatreener Avo Keel leiab, et tema meeskonnale on viimaste hooaegade poolfinaalid olnud üsna põnevad ja tasavägised. «Minu esimesel Pärnu-aastal olime samamoodi «eestikatel» vastamisi Selveriga, eelmisel aastal TTÜga ja needki mängud olid tasavägisemad, kui oleksin tahtnud. Sel hooajal oleme terve hooaja jooksul Selveriga tasavägiseid mänge pidanud,» meenutas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles