UFC boss: McGregor ja Mayweather löövad käed 24 tunni jooksul

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor peab oma CVle nüüd UFC meistrivööde kõrvale lisama ka isaameti.
Conor McGregor peab oma CVle nüüd UFC meistrivööde kõrvale lisama ka isaameti. Foto: Adam Hunger/USA Today Sports/SCANPIX

Vabavõitluse kuningliku võistlussarja UFC boss Dana White andis mõista, et MMA-superstaar Conor McGregor kinnitab matši Floyd Mayweatheriga järgmise 24 tunni jooksul.

McGregori ja Mayweatheri poksimatšist on räägitud pikalt ning erinevate allikate sõnul ollakse kokkuleppele väga lähedal. Telegraph kirjutab, et White sõnade kohaselt on läbirääkimised jõudnud lõpusirgele. 

White’i sõnul on preagu võimatu spekuleerida, kui palju tulu supermatš toodab. Erinevad eksperdid on prognoosinud, et see jääb 100 kuni 500 miljoni dollari vahele. «Võime eeldada, kui palju tasulisi telepileteid müüakse, kuid mitte miski pole garanteeritud,» lausus White.

«Iga matš, mida müüakse tasuliste telepiletitega, on justkui täringu veeretamine. Keegi täpselt ei tea, mis juhtub. Mõne matšiga võid sa aga eeldada, mis võib juhtuda võib, ning see tundub täpselt selline matš,» andis White mõista, et publikuhuvi McGregori ja Mayweatheri vastasseisu üle võiks olla üsna suur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles