Klavan ja Liverpool tegid Müncheni Bayerniga uut ja vana

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viiendat korda toimuval Audi Cupil kohtusid 1. augustil Ragnar Klavani koduklubi Liverpool ning turniiri võõrustav Müncheni Bayern. Külalised Inglismaalt olid mängus selgelt üle ning võtsid lõpuks 3:0 võidu.

Liverpool pani võidule aluse esimesel poolajal – esmalt viis Sadio Mane külalised seitsmendal minutil juhtima ning 34. minutil lisas Mane oivalise kannasöödu algatatud rünnaku tulemusel tabloole teise tabamuse Mohamed Salah.

Teiseks poolajaks tegid meeskonnad nagu sõpruskohtumisele tavaks mitmeid vahetusi ja 67. minutil pääses Joel Matipi asemel väljakule ka Ragnar Klavan. Vaatamata vangerdustele ei raugenud aga Liverpooli hoog ning mängu lõppskoori vormistas 83. minutil Daniel Sturridge. Tõrvatilgaks meepotis sai ründaja värava löömiseks tehtud spurdi ajal ka vigastusega ning ta pidi väljakult lahkuma.

Homme kohtub Liverpool 21.30 Audi Cup finaalis Madridi Atleticoga, enne seda kohtuvad 18:45 algavas mängus Bayern ja Napoli. Mõlemast matšist näitavad otseülekannet Postimees ja Kanal 12.

Enne mängu:

Audi Cup toimub sel aastal juba viiendat korda. Tegu on Münchenis peetava kahepäevase turniiriga, kus osaleb neli meeskonda: Müncheni Bayern, Atlético Madrid, Liverpool FC ja S.S.C. Napoli.

Oma kodus mängiva Saksamaa suurklubi Müncheni Bayerni ning Madridi Atletico ja Napoli kõrval on eestlaste huvi seotud eelkõige Liverpooliga, kus mängib Eesti rahvuskoondise kapten Ragnar Klavan. Meie mees alustab kohtumist pingilt:

Kanal 12 ja Postimees Online toovad teieni otseülekanded mõlemal võistluspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles