Firmino lappis Klavani apsu, aga Liverpool kaotas Atleticole penaltiseerias

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hooajaeelse sõprusturniiri Audi Cup esikoht kuulub Madridi Atleticole, kes alistas finaalmatšis Liverpooli penaltiseerias 4:5. Postimehe ja Kanal 12 poolt otsepildis üle kantud mängus lõi kõik 90 minutit kaasa ka Eesti koondise kapten Ragnar Klavan.

Mängu esimese värava lõi Atletico albaanlasest noormängija Keidi Bare ning parajat süüd tabamuses kandis ka Ragnar Klavan. Esimese pooltunni Liverpooli kaitseliini kõige kindlam mees olnud eestlane magas 33. minutil maha latist tagasi põrganud palli noolima läinud Bare ja nõnda sai ründemängija üpris kergelt skoori avada.

Õnneks Klavani eksimus mängu üldsaatust ei otsustanud, sest teise poolaja lõpus, täpsemalt 82. minutil, kukutasid Atletico mehed karistusalas Divock Origi ning Roberto Firmino penaltipunktilt ei vääratanud. Kuigi mõlemal meeskonnal oli veel enne normaalaja lõppu teravaid olukordi, kõlas 90 minutil lõpuvile viigiseisult.

Et tegu oli sõprusturniiriga, siis lisaajaga mängijaid ei kulutatud ja Audi Cupi võitja selgus kohe normaalajale järgnenud penaltiseerias. Seal sai määravaks Liverpooli teise lööja Jordan Hendersoni eksimus. Meeskonna kapten lõi palli värava keskele ning Atletico väravavaht Miguel Moya suutis soorituse tõrjuda. Et kõik teised jalgpallurid said võrgu sahistamise ülesandega hakkama, tähendas see mängu ja ka kahepäevase turniiri võitu Hispaania klubile.

Enne mängu:

Nagu ennustada võis: Ragnar Klavan alustab tänast matši algrivistusest. Eestlase partneriks keskkaitses on 20-aastane inglane Joe Gomez.

Kui eile toimunud mängus, kus Liverpool häbistas läbi Sadio Mane, Mohamed Salahi ja Daniel Sturridge’i väravate kodupubliku ees mänginud Bayernit, sai Eesti koondise kapten Ragnar Klaval väljakule 67. minutil, siis täna on põhjust meie mehelt suuremat panust, sest on ebatõenäoline, et peatreener Jürgen Klopp riskib tänases kohtumises eile 90 minutit rassinud Dejan Lovreni tervisega.

Audi Cup toimub sel aastal juba viiendat korda. Tegu on Münchenis peetava kahepäevase turniiriga, kus osaleb neli meeskonda: Müncheni Bayern, Atlético Madrid, Liverpool FC ja S.S.C. Napoli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles