Teist päeva järjest kaotanud Müncheni Bayern lahkus väljakult vilekoori saatel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Münchenis toimuval jalgpalli sõprusturniiril Audi Cup on täna kavas kohamängud. Kolmanda koha kindlustasid endale Napoli mängijad, kes alistasid võõrustajaklubi Bayerni 2:0.

Kohtumise esimese värava lõi 14. minutil Kalidou Koulibaly ja teise tabamuse eest hoolitses vahetult enne tunni täitumist Emanuele Giaccherini. Bayerni mehed, kes said alles eile 0:3 nuuti Liverpoolilt, pidid teise järjestikkuse kaotuse järel väljakult lahkuma valju vilekoori saatel.

Enne mängu:

Kui Napoli jäi eile napilt 1:2 alla Madridi Atleticole, siis Bayern sai korralikult sakutada Ragnar Klavani koduklubi Liverpooli käest. Väljakuperemehed lahkusid väljakult 0:3 koslepiga ning ihkavad täna itaallaste vastu astudes oma fännidele vähekegi lohutust pakkuda.

Õhtu teises matšis jagavad omavahel turniirivõidu Liverpool ja Atletico. Eile 23 mänguminutit teeninud Ragnar Klavanilt on täna oodata suuremat panust. Seda matši näeb SIIT.

Audi Cup toimub sel aastal juba viiendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles