Mis on spordiennustus?

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Spordiennustus on küll suur ja lai valdkond, kuid selle sisu on üsna lihtne mõista. Mõtle sellele, mida küsivad paljud fännid enne jalgpallimängu algust. See paljukorratud küsimus on “Mis sa arvad, kes võidab?”. 

Spordiennustus annab meile võimaluse oma arvamus ennustuseks muuta. Kuna sellega kaasneb rahalise panuse tegemine, võib igaüks võita ka reaalse rahasumma.

Spordialade jälgimise ja ennustamisega tegelevad küll kümned miljonid inimesed üle maailma, kuid lihtsamalt võttes on spordiennustusel ainult neli põhiosalist – ennustaja, mäng, panus ja ennustuskeskkond.

Ennustaja valib välja mängu, mille tulemust soovib ennustada. Teeb rahalise panuse, vaatab mängu lõpuni ning saab oma võidu kätte, kui tema ennustus läks täppi. Kõike seda saab ta teha ennustuskeskkonna veebilehel, mis pakub ennustamiseks väga laia spordialade, mängude ja võistluste valikut.

Alade valik on tõesti väga suur ja mänguruumi on mitme maailma jagu. Kes  soovib, saab keskenduda koduse jalgpalli-, korvpalli- või mõne muu liiga mängudele. Samas võib pühenduda rahvusvahelistele suurturniiridele, olgu selleks siis jäähoki, võrkpall või mõni muu ala, mida spordikanalid üle kannavad. Võimalusi jätkub igale maitsele.

Spordiennustuse plussiks on kindlasti see, et edu saadab siin neid, kellel on tahtmist ja aega uurida sportlaste, mängijate ning meeskondade tausta. Paljude arvates on järgmiseks mänguvooruks ettevalmistumine isegi huvitavam osa protsessist kui mängupäev ise.

Kui sa soovid vaadata, kuidas näeb välja spordiennustuse veebileht ja kas seal saab teha ennustusi ka sinu lemmikalale, siis mine Optibeti lehele.

 
Copy
Tagasi üles