Esimene samm: kuidas spordiennustusega alustada?

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Nagu sa kohe näed, ei olegi iga algus raske. Aga enne, kui saame mängude valimise ja panuste tegemise juurde asuda, tuleb teha kaks väikest, kuid olulist liigutust. Esiteks peab iga uus ennustaja looma ennustuskeskkonnas kasutajakonto: TEE SEDA SIIN!

Andmete sisestamiseks kulub vaid paar minutit. Seejärel tuleb anda endale ka reaalne mänguvõimalus ehk kanda mängukontole raha, millest saab hakata panuseid tegema.

Nüüd kui oled end ennustuskeskkonnale tutvustanud, saad valida välja selle mängu, mille tulemust soovid ennustada. Kuna ennustusvõimalusi on väga palju, soovitame alustada tuttava spordialaga ning lihtsamate ennustustega.

Näiteks, kui sa klikid ühele jalpallimängule, ilmub ilmub sinu ette mitte üks-kaks, vaid hoopis mitukümmend ennustusvõimalust. Osad neist ei pruugi olla koheselt arusaadavad. Ära ehmata, sest nii näitab ennast sinule spordiennustuse pikk ajalugu. Rohkem kui saja aasta jooksul on loodud igasuguseid ennustusvõimalusi. Kirjutame neist lähemalt mõnes järgmises Spordiennustuse kooli artiklis.

Lihtsam on alustada sellest, et ennustad kas ühe või teise meeskonna võitu, mängu lõpptulemust või isegi seda, milline mängija lööb värava. 

Selleks, et ennustus lõplikult lukku lüüa, tuleb veel sisestada panuse suurus. Nagu igal pool mujal, kehtib ka siin reegel “Tark ei torma”. Sõltuvalt spordialast ja mängust võib maksimumpanus ulatuda tuhandetesse eurodesse, kuid alustamiseks piisab paarist eurost või isegi vähemast.

Enne kui klikid nupule ja kinnitad oma ennustuse, vaata kõik veelkord hoolega üle. Kontrolli nii koefitsienti kui panuse summat, sest kord juba kinnitatud panust ei saa enam tühistada.

Ennustus on sellega tehtud. Nüüd jääb üle jälgida mängu ning vaadata, kas sinu meeskonna võit toob võidusumma ka sinule. Tasub teada, et täpse ülevaate sinu poolt tehtud ennustustest, panustest ja mängu tulemustest leiad igal ajal ka oma kasutajakontolt.

Õige ennustuse puhul kannab ennustuskeskkond sinu mängukontole tagasi algse panuse koos võidusummaga. Selle suuruse määrab ennustuse tegemise ajal kehtinud koefitsient. Näiteks, kui sinu panus oli 10 eurot ja ennustuse koefitsient oli 1.5, siis kantakse sinu mängukontole kokku 15 eurot (10 + 5 eurot).

Esimesed sammud on nüüd kirjeldatud ja soovime sulle edukat algust!

Kui sa soovid ennustamist kohe proovida, saad seda teha Optibeti veebilehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles