Järelvaadatav: Mesikäpa hall peatas Tallinna käsipallurite hoo

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pealinn naases kodusele käsipallikaardile võiduga, kui koduse meistrisarja avamatšis olid HC Tallinna mehed 22:19 üle Viimsist. Teises mängudevoorus reisisid tallinlased Põlvasse, kus tunnistati Serviti duubelmeeskonna ehk Coopi 34:29 paremust.

Esimesel pooltunnil tundusid võõrustajad vaikselt eest libisevat, juhtides 17. minutil 13:6. Selleks hetkeks oli Coop suutnud HC Tallinna põhipommitajad Marko Slastinovski ja Robin Obergi nullil hoida ning suurepärast tööd tegi väravasuul Raivo Rudissaar. Poolajaks sai HC Tallinn vahe siiski kolmele väravale, 20:17.

Obergi värav teise pooltunni algul vähendas vahet veelgi, ent siis põgenes Coop veidi turvalisemalt eest. 7:1 spurt pani tabloole numbrid 27:19 ja lähemale kui viis väravat külalised ei jõudnudki. Lõpuvile tunnistas Coopi võidunumbreid 34:29. Võitjate poolel oli üleplatsimeheks 18-aastane Tõnis Kase 10 tabamusega. Mihkel Muld ja Priit Jõks lisasid 5 väravat. Pealinlastest jäi Slastinovski arvele 8 ja Mattis Rätsepa nimele 5 tabamust.

Mängu tipphetked:

ENNE MÄNGU:

Coopi juhendav Kalmer Musting eeldab põnevat heitlust: «Eks natuke ole tegu ka printsipiaalse vastasseisuga, sest vana hea konkurent Jüri Lepp on HC Tallinna treeneripingil. Uus klubi näitas juba, et on kindlasti kõrgemas konkurentsis. Coopi jaoks on neljapäev oluline koht tõestamiseks, kas meiegi suudame kaasa rääkida kõrgemas mängus kaasa rääkida.»

Esmaspäeval 59aastaseks saanud HC Tallinna peatreener Jüri Lepp tunnistas, et pole Coopi mänge sel hooajal veel näinud: «Aga tulemused räägivad enda eest ja tegemist tuleb nendega kõigil. Selge, et meie võtame seda kohtumist täie tõsidusega. Kõik mehed on rivis, ka Robin Obergi aktiivne kaitseväetegevus sai läbi ning ta teeb juba täies mahus trenni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles