Galerii: Levadia – Flora duellis nägi punast kaarti, aga mitte väravaid

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 36. vooru keskses kohtumises FC Levadia ja FC Flora vahel jäid väravad löömata, aga kired lõik lõkkele, kui teise poolaja keskel teenis tõsise vea eest punase kaardi Levadia vasakkaitsja Gando.

Kohtumise parim väravavõimalus avanes 16. minutil, kui Flora karistusalas pääses vabalt löögile Levadia kogenud ääreründaja Tarmo Kink, ent väravavaht Mait Toom suutis tõrjuda. Kink proovis avapoolajal veel paar korda, Flora teravaima võimaluse eest hoolitses Zakaria Beglarišvili, ent tolleski olukorras jäi peale väravavaht (Levadia puuri valvanud Sergei Lepmets).

Suhteliselt uniselt ja tuimalt kulgenud kohtumise äratas ellu Gando eemaldamine 59. minutil. Kameruni jalgpallur hüppas selja tagant jalatald ees sisse kiirrünnakul olnud Rauno Allikule ja kohtunik Roomer Tarajev koukis pisikese arupidamise järel taskust punase kaardi. Korduste põhjal otsustades oli otsus õige.

Nagu ka Levadia ründaja Jevgeni Kobzari värava tühistamine suluseisu tõttu paar minutit hiljem. Flora ei suutnud aga arvulist ülekaalu järgneva pooltunni jooksul mänguliseks ülekaaluks ja/või väravaks realiseerida ning 0:0 viik oli õiglane tulemus. Viigiga lõppesid kõik neli Flora ja Levadia omavahelist mängu 2017. aasta Premium liigas.

36. vooru tulemused: FC Infonet - Tartu Tammeka 1:1, Nõmme Kalju - Narva Trans 8:1, FC Levadia - FC Flora 0:0, Paide Linnameeskond - Pärnu Vaprus 3:2, Sillamäe Kalev - Viljandi Tulevik 0:1.

Tabeliseis: Flora 90, Levadia 84, Kalju 78, Infonet 65, Trans 45, Paide 38, Tammeka 37, Sillamäe 36, Tulevik 28, Vaprus 8.

Märksõnad

Tagasi üles