Järelvaadatav: Tallinna Selver alistas võõral väljakul TTÜ

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas alistas Tallinna Selver TTÜ 3:1 (25:17, 23:25, 25:20, 26:24).

Võitjate parim oli 17 punktiga Albert Hurt, Taavi Nõmmistu sai kirja 16 ning Oliver Orav 14 punkti. TTÜ kasuks tõi Valentin Kordas 18 punkti.

Enne mängu:

Selveri libero Denis Losnikov sõnul peab Selver edu saavutamiseks tegutsema meeskondlikult. «Eks iga klubi eesmärk on parandada tabeliseisu ja teenida juurde võimalikult palju punkte. Seda ka meie. Meeskond on tip-top seisus, mingeid suuri muresid pole, püsime terved,» sõnas Losnikov.

«Tegemist on pealinna derbimänguga, kus tuleb täielikult keskenduda. TTÜ-l on noored ja andekad võrgupoisid, kes mängivad ilusat võrkpalli. Kindlasti tuleb huvitav ja raske mäng, kus mõlemal pool võrku on väga noor meeskond. Viimane mäng Saaremaa vastu andis veelkord aimu, et kui mängime meeskonnana, siis suudame kõikidele olla suur peavalu. Loodame jätkata tõusvas joones ning näidata nauditavat võrkpalli,» vaatas Losnikov eelseisvale kohtumisele.

Selver hoiab kuue võidu ja kahe kaotusega Credit24 Meistriliigas viiendat positsiooni, TTÜ on teeninud seni peetud kaheksast mängust vaid ühe võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles