Järelvaadatav: Rakvere võiduseeria katkes (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas alistas Saaremaa võõrsil kuivalt 3:0 (25:23, 25:21, 25:21) Rakvere. Liigatabelis on Saaremaa nüüd vaid punkti kaugusel liidrist Pärnu VK-st, punkte on vastavalt 28 ja 29. Postimees tegi mängust otseülekande.

Saaremaa poolel tegi taaskord suurepärase esituse diagonaalründaja Hindrek Pulk. Pulk tõi 19 punkti (+11), 32-st tõstest realiseeris ta 17 (53,1%), lisaks 2 serviässa. Rauno Tamme arvele kogunes 9 punkti (+3). Kogu meeskonna vastuvõtt oli 64,3%, rünnak 44%.

Meeskond tegi ühtlasi ilusa kingi kahele põhimehele, kel oli täna sünnipäev - libero Johan Vahterile ja sidemängija Alexander Tuschile. Tõsi, mõlemad mängisid ka ise suurt rolli, Vahteri vastuvõtuprotsent oli 66,7, Tusch tõi lisaks mängu juhtimisele ka 4 punkti.

Rakverel keegi kahekohalise punktiskoorini ei jõudnud, parimana kogus Nicolas Timothy Dubinsky 11 punkti (+1). Seejuures oli vaid kahe Rakvere mängija efektiivsuse näitaja plussis. Meeskonna vastuvõtt oli väga hea (75,9%), ent rünnakuid realiseeriti vaid 39-protsendiliselt. 

Liigatabelis on Saaremaa seega jätkuvalt teine (28 punkti), Rakvere hoiab nädalavahetuse järel 22 punktiga viiendat kohta.

Enne mängu:

Seitse järjestikust võitu teeninud Rakvere paikneb Credit24 meistriliigas neljandal, Saaremaa teisel positsioonil. 

Rakvere read said äsja ühe tugeva täienduse, kui meeskonnaga liitus ka varasemalt Eestis pallinud valgevenelane Kirill Krasnevski. Rakvere peatreener Andres Toode loodab eelkõige abi uue tulija emotsionaalsusest ja tahab meeskonda võiduteel hoida.

«Palliga on ta veel krobeline, aga tema omavigade arv on väga väike ja emotsionaalsus on samuti ülimalt oluline ning annab meile palju juurde. Kirill on väga suur tööloom ja oleme temaga juba lisatrennegi teinud,» kommenteeris Toode.

Saaremaa vastu loodab peatreener samuti head tulemust. «Loodan, et nad on laevareisist ja viimasest Tartu mängust väsinud,» viskab Toode esialgu nalja. «Tegelikult on hetkel kõigil siin liigas võiduvõimalused, on ju autsaiderid ka liidrite vastu punkte röövinud ja mina loodan kindlasti nädalavahetuse võidukalt läbida,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles