Järelvaadatav: Kehra alistas pronksimängus Viimsi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti karikavõistluste pronksimängus sai Kehra 39:29 jagu Viimsist. Kaspar Lees oli 10 väravaga võitjate parim, Abdel Djallil Machou lisas 8 ja Martin Nerut 6 tabamust. Viimsi kasuks viskas Aleksander Oganezov 10 väravat, kuid sai ka punase kaardi. Tarmo Ulla lisas 6 tabamust.

Enne mängu:

Laupäevases esimeses poolfinaalis jätkas Põlva Serviti samast, kus neljapäeval meistriliiga mängus jäädi ehk mängis HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi kindlalt üle ja jõudis finaali. Karikakaitsja võidunumbrid Kehra spordihoones olid 24:16 (16:7). Kehra oli hädas võimaluste realiseerimisega ning vähegi viisakana hoidsid seisu Mikk Aasmaa ja teda asendanud Mikola Naumi tõrjed. Kehra ridades said kolm väravat kirja Dmõtro Jankovski, Kaspar Lees ja Indrek Normak.

Teises poolfinaalis HC Viljandi ja HC Viimsi vahel tundus vähemalt avapoolajal, et mäng osutub põnevaks. Poolajapausile mindigi Viljandi 14:10 eduseisul, kuid teiseks pooltunniks saatis Viimsi saatis platsile justkui meeskonna, sest kohe mitte miski ei tahtnud õnnestuda. Mulgid läksid 17:10 ette ja hakkasid vahet minut-minutilt kasvatama. Korraks paisus edu lausa 17 väravani ja lõpuvile kõlades olid Viljandi võidunumbrid 38:22. Kaotajate poolel olid täpsemad Otto Karl Kont viie, Mihkel Tamm nelja ning Owe-Martti Lemsalu ja Aleksander Oganezov kolme tabamusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles