Järelvaadatav: Tallinna Selver alistas haaravas viiegeimilises kohtumises Pärnu (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas alistas tabelis kolmandal kohal olev Tallinna Selver kodusaalis liidri Pärnu Võrkpalliklubi 3:2 (18:25, 25:22, 25:27, 25:18, 15:8).

Tabelis meeskondade kohad ei muutunud. Pärnu on jätkuvalt 33 punktiga liider, mängu vähem pidanud Saaremaal on teisena punkte 31 ning Selver on 29 punktiga kolmas.

Tallinna Selveri parim oli 22 punkti kirja saanud Oliver Orav, Taavi Nõmmistu tõi 17,  Albert Hurt ja Reimo Rannar mõlemad 10 punkti. Pärnu resultatiivseim oli 23 punkti kirja saanud Taavet Leppik, Robert Juchnevici arvele jäi 12 silma.

«Andsime endast kõik ja selle pealt võitsimegi. Isiklikult tundsin neljandas geimis, et andsime mängu ära, aga suutsime august välja tulla. Meeskonnavaim on meie suurim tugevus,» ütles Selveri mängumees Renet Vanker pärast kohtumist.

Enne mängu:

Pärnu on kogunud 11 võitu ja kaotanud tänavu vaid korra, kui jäädi alla tabelis teisel kohal olevale Saaremaale. Seejuures on vastastele tosinas mängus loovutatud kõigest üheksa geimi, viimati purustati nädala eest 3:0 Järvamaa VK. Selveril on kolmandana turniiritabelis kümme võitu ja kaks kaotust, ent erinevalt pärnakatest oldi võistlustules ka laupäeval, kui võõrsil saadi 3:1 jagu Limbaži meeskonnast.

«Muidugi oleks suurepärane võidulainel jätkata. Pärnu vastu tuleb vältida otsevigu ja olla ise efektiivne. Kui suudame olla agressiivsed, rünnata hea protsendiga ja liigseid vigu mitte teha, on meil ka nende vastu võimalik kolm punkti teenida. Oluline on ka keskendumine ja võitlusvaim,» kommenteeris Selveri juhendaja Austris Stals portaalile Volley.ee.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles