Järelvaadatav: TTÜ Saaremaal leedulastele ei halastanud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TTÜ võõrustas võrkpalli Balti liigas Orissaare spordihoones Šiauliai meeskonda. Võit tuli tudengitele kindlalt 3:0 (25:16, 26:24, 25:15). TTÜ jaoks oli tegu tänavuse hooaja teise võiduga ning esimesega viimase tosina mängu juures. Homme kohtutakse sealsamas Raseiniaiga. 

ENNE MÄNGU: 

TTÜ peatreener Janis Sirelpuu loodab mõne noore ründaja kerkimist liidrirolli.

«Kas just mängu-, aga geimivõite oleks tahtnud esimeses ringis rohkem kogeda. Sel hooajal on meie tegemisi saatnud paljud erinevad vigastused ja traumad. Mängijate rotatsioon algkoosseisudes on sellest tulenevalt olnud liialt suur. Teisest voorust ootan kindlasti enamat.

Tauno Lipu lisandumisega oleme palju kogenumad. Nüüd ootan mõne ründaja kerkimist liidrirolli, kellele võistkond rasketel hetkedel ja otsustavate punktide mängimisel toetuda võiks. Sel nädalalõpul ei saa ma kasutada Tarvo Tähte, kes ravib põlvevigastust,» kommenteeris Sirelpuu. 

​Pühapäeval kell 16.00 mängitakse samuti Orissaares Raseiniai Norvelitaga. Credit24 Meistriliiga liigatabelis on TTÜ nelja punktiga 14.kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles