Järelvaadatav: Tartu ei jätnud poolfinaali avamängus TTÜ-le võimalustki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval jätkusid Eesti meeste karikavõistlused, kui poolfinaali avamängus võttis kindla võidu Tartu, kes alistas Tartu ülikooli spordihoones TTÜ 3:0 (25:20, 25:16, 25:15).

Üleplatsimeheks kerkis Tartu mängija Curtis Stockton 17 punktiga, Samuel Joseph Walkeri arvele kogunes 15 silma. TTÜ rünnaku liider oli 12 punktiga Dmitri Korotkov.

Korduskohtumine toimub reedel, 15. detsembril kell 18.30 TTÜ spordihoones.

ENNE MÄNGU

Tartu meeskonna peatreener Oliver Lüütsepp sõnas, et kuigi seniste tulemuste põhjal langeb favoriidikoorem tartlaste õlule, siis kerget jalutuskäiku ta ei oota ega looda. «Seniseid tulemusi vaadates võtame favoriidirolli enda peale, aga nagu hooaeg on näidanud, siis liiga esimese ja tagumise otsa vahe pole ülemäära suur ning heal päeval võivad kõik kõiki hammustada,» kommenteeris Lüütsepp avamängu eel.

«Usun, et antud olukorras tulevad TTÜ noored mängule peale julge riskeeriva mängu ja suhtumisega, et kaotada pole midagi. Teravaid löögimehi jagub neil rohkem kui põhikoosseisu mahub ja Tauno Lipu tulekuga on lisandunud kogemust ja stabiilsust mängu ülesehitamisel. Meie ülesanne on seda lõhkuda hea serviga ja pidurdada kvaliteetse blokiga. Kõik mehed on terved ja mänguvalmis, et end finaali murda,» lisas Tartu peatrener.

TTÜ peatreener Janis Sirelpuu teab, et väga hästi komplekteeritud Tartu vastu tuleb neil riske võtta. TTÜ lõpetas lõppenud nädalavahetuse Credit24 Meistriliigas kahe võidu ja hea emotsiooniga ning nii minnakse ka karikamängudele vastu optimistlikult.

«Jõulupausile on ikka hea võitude pealt minna. Samas Tartu on teisest puust meeskond, kui meie viimased vastased ja meil tuleb ilmselt rohkem riske võtta. Nad on korralikul tasemel meeskond, kes mängib väga distsiplineeritult,» ütles Sirelpuu.

«Suur abi on TTÜ-le olnud hiljuti lisandunud kogenud sidemängijast Lipust, kes on juhendaja sõnul meeskonda hästi sisse elanud. «Poisid on Tauno hästi vastu võtnud ja vastupidi ka. Temast on mulle treenerina suur abi, mul on nüüd üks kogenud võrkpallur, kellega asju arutada saan,» lisas juhendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles