Kullamäe Talinna Kalevi juhendamisest: mul oleks praegu liiga vara tulla, et möllama hakata

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel mullu Tartu Ülikooli meeskonda vedanud Gert Kullamäe puhkas veel hiljuti igapäevasest treeneritööst ja laiendas Saksamaal silmaringi. Nüüd võib ta peagi ka TLÜ/Kalevi peatreeneriks saada
Veel mullu Tartu Ülikooli meeskonda vedanud Gert Kullamäe puhkas veel hiljuti igapäevasest treeneritööst ja laiendas Saksamaal silmaringi. Nüüd võib ta peagi ka TLÜ/Kalevi peatreeneriks saada Foto: Sille Annuk

Tallinna Kalev/TLÜ kaotas eile korvpalli Eesti meistrivõistlustel Pärnu Sadamale 76:80. Sõle spordikeskuses toimunud mängus juhendas meeskonda Gert Kullamäe.

«Minu ülesanne on hoida treeningutel kord majas. Mul oleks praegu liiga vara tulla, et möllama hakata,» sõnas Kullamäe ETV spordisaatele ning lisas, et selgus tuleviku osas võib saabuda esmaspäeval, kui TLÜ/Kalevi juht Kalle Klandorf meeskonna juurde naaseb.

Hooaega alustas sellel kohal Raido Roos, kuid oktoobri lõpus tagasi teatas klubi, et noor peatreener vahetati kogenud Kalle Klandorfi vastu välja. Klandorfi juhendamisel näitas meeskond häid tulemusi, kuid klubi soovis endiselt Kullamäed esitreeneriks palgata.

Hiljuti langes Tallinna Ülikool/Kalevi korvpallimeeskonna õlgadele ka kaheaastase vahe järel mängutulemustega manipuleerimise kahtlustus. Tänaseks on klubi küll korvpalliliidu kõrgendatud tähelepanu all, ent milleski süüdi neid ei mõistetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles