Austraalia lahtiste varasem võitja lõpetas Šarapova teekonna varakult

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelique Kerber on tagasi.
Angelique Kerber on tagasi. Foto: Thomas Peter/Reuters/Scanpix

Venelanna Maria Šarapova katsed tagasi teravaimasse tippu jõuda said uue tagasilöögi, kui ta kaotas Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste kolmandas ringis 1:6, 3:6 sakslannale Angelique Kerberile.

Melbourne'is 2008. aastal võidutsenud Šarapova ei saanud Kerberile, kes võitis selle turniiri 2016. aastal, kuidagi vastu. Tunamullu kaks slämmiturniiri võitnud ja maailma esireketiks tõusnud, kuid eelmisel aastal kehva vormi ja vigastuste koosmõjul tipust taandunud Kerber lubas endale ainsa nõrkusehetke teise seti alguses, kui murdis Šarapova servi ja läks 2:0 ette, kuid lubas venelannal kohe omakorda servimurdega vastata.

Seisult 4:3 murdis sakslanna aga uuesti Šarapova servi ja sellele venelannal enam vasturohtu polnud. Edasipääsule vaid tunni ja neli minutit kulutanud Kerber kohtub 16 parema hulgas kas Taiwani tennisisti Su-Wei Hsiehiga või poolatari Agnieszka Radwanskaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles