Teisel testipäeval näitas kõige kiiremat minekut Vettel, debütant põhjustas punased lipud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: ALBERT GEA/REUTERS

F1-sõitjad valmistuvad uueks hooajaks Barcelonas, kus nad on kahel viimasel päeval rohkesti kilomeetreid läbinud. Tänasel testipäeval näitas kõige kiiremat minekut Ferrari piloot Sebastian Vettel. 

Neljakordne maailmameister, kes eilsel testipäeval rajal ei käinud, läbis parimal juhul ringi ajaga 1.19,673. Ta edestas Valtteri Bottast (Mercedes) 0,303 ja Stoffel Vandoorne’i (McLaren) 0,652 sekundiga. Neile järgnesid Max Verstappen (Red Bull) ja Carlos Sainz juunior (Renault).

Möödunud hooaja maailmameister Lewis Hamilton (Mercedes), kes eilsel testipäeval seitsmenda kohaga piirdus, täna rajale ei tulnud. 

F1-sarja debütant Charles Leclerc (Sauber) põhjustas päevasel treeningperioodil punased lipud, kui neljandas kurvis eksis ning kruusaväljale sõitis. Leclerc polnud ainus, kes tänasel testisõidul punased lipud põhjustas, sest ka Vettel sai samasuguse tembuga hakkama.

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles