Kuku «Spordireporter»: mida teeb videokohtunik jalgpalliga?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordireporter
Spordireporter Foto: Pm

Kuku raadio teisipäeval kell 11 algavas saates «Spordireporter» räägivad Joosep Susi ja Ott Järvela kõigest, mis Eesti ja maailma spordis parajasti kõige olulisem.

Eesti televaatajaid ootab vormelipõud, sest esimest korda veerand sajandi jooksul ei näe autospordi kuninglikust sarjast eestikeelseid teleülekandeid. Mis sellega kaasneb? Kas vormeli populaarsus väheneb?

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho on silmitsi karjääri suurima väljakutsega. Kuidas ta sellega hakkama võiks saada? Ja miks oli võrkpalli Balti liiga otsustava veerandfinaalkohtumise ajal tribüün väga hõredalt rahvastatud? Mida oodata Kaukaasiasse sõitnud Eesti jalgpallikoondiselt mängudes Armeenia ja Gruusiaga?

Pikemaks teemaks on videokohtunike kasutuselevõtt suvisel jalgpalli MM-finaalturniiril. Sel teemal on saates intervjuu Nõmme Kalju ründaja Rimo Hundiga.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles