Galerii: Salah pani Liverpooli poolehoidjad rõkkama, Klavan jälgis võidumängu vahetuspingilt

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool alistas Inglismaa kõrgliigas koduväljakul Watfordi 5:0. Järjekordse superpartii tegi Liverpooli ääreründaja Mohamed Salah.

Väljakuperemehed haarasid juhtohjad juba neljandal minuti, kui Salah individuaalse meisterlikkusega Watfordi kaitsjad ja väravavahi üle mängis. Egiptlane suurendas avapoolaja lõpus Liverpooli edu kaheväravaliseks, kui realiseeris Andrew Robertsoni suurepärase söödu.

Teine poolaeg algas võõrustajatele oivaliselt. Sedapuhku sahistas efektselt võrku Roberto Firmino ning Salahil oli brasiillase tabamusel tähtis roll, sest just tema andis resultatiivse söödu. Salah ei jätnud jonni ning vormistas 77. minutil oma kübaratriki, kuid lõppsõna polnud veel öeldud, sest egiptalne tegi kaheksa minutit hiljem lõppseisuks 5:0.

Viimati lõi Liverpooli mängija Inglismaa kõrgliiga kohtumises neli väravat 2013. aastal, kui sellega sai hakkama Luis Suarez. Ükski endine ega praegune Liverpooli mängija pole oma debüüthooajal löönud egiptlasest rohkem väravaid – Salahil on sel hooajal kirjas 36 (!) tabamust, neist 28 on ta löönud liigamängudes.

Klavan jälgis Liverpooli suureskoorilist võitu vahetuspingilt. Jürgen Klopp usaldas algkoosseisu keskkaitsjad Joel Matip ja Virgil van Dijk, hüppeliigest vigastanud Dejan Lovren koosseisu ei mahtunud. 

Lähikonkurentidega võrreldes ühe mängu rohkem pidanud Liverpool möödus võiduga liigatabelis Tottenham Hotspurist, kes täna mängis Inglismaa karikasarjas Swansea Cityga ning jõudis nelja parema hulka

Tulemused:

  • Bournemouth – West Bromwich Albion 2:1
  • Huddersfield Town – Crystal Palace 0:2
  • Stoke City – Everton 1:2
  • Liverpool – Watford 5:0

Tabelitipp:

  1. Manchester City 81 punkti (30 mängust)
  2. Manchester Untied 65 (30
  3. Liverpool 63 (31)
  4. Tottenham Hotspur 61 (30)
  5. Londoni Chelsea 56 (30)
  6. Londoni Arsenal 48 (30)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles