Kas konkurendi ebaõnn annab Klavanile juba sel nädalal võimaluse?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Joel Matip koos väljakul
Ragnar Klavan ja Joel Matip koos väljakul Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Liverpool keskkaitsja Joel Matip jääb suure tõenäosusega hooaja lõpuni reievigastuse tõttu platsilt eemale. See võib jällegi suurendada Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani võimalusi väljakule pääseda. 

Matip sai vigastada laupäeval peetud 2:1 võidumängus Crystal Palace'i üle. Klubi kinnitas, et Kameruni pallur läheb operatsioonile. 

Viimastes Inglise liiga mängudes pole Klavan mahtunud isegi Liverpooli peatreener Jürgen Kloppi otsusega isegi mitte pingile. Matipi vigastus võiks selle talle tagada. 

Hooaja esimesel poolel rohkesti mänguminuteid kogunud Klavan on pärast 1. jaanuari kõrgliigamängus 90+4. minutil Burnleyle löödud 2:1 võiduväravat saanud platsile vaid kaks korda, mõlemal puhul päris mängu lõpus vahetusest. Viimati sai ta kümneks minutiks platsile Meistrite liiga kaheksandikfinaalis Porto vastu. 

«Kui sellises keskkonnas suudad mängida ja teatud hulk mänge on juba kogunenud, siis tead, et see on sinu enda väljavõideldud koht. Kohe kindlasti olen sellega väga rahul. Väga paljud ju arvasid, et mul ei kogune nii palju mänge. Tõsi, ma pole olnud läbi hooaja põhimees, aga mängude arvuga olen juba tõestanud, et minu koht on selles meeskonnas. Eelkõige endale,» rääkis Klavan Postimehele antud hiljutises intervjuus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles