Sõudjad alustavad hooaega - selgusid paatkondade koosseisud!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Raja treeningul.
Allar Raja treeningul. Foto: Roman Lutoškin

Märtsi teises pooles lõunasse head treeningilma otsima läinud Eesti sõudjad on Horvaatia mägikülas Skradinis usinalt harjutanud ning valmistuvad saabuval nädalavahetusel tuleristseid saama.

«Sõidame ühe- ja kahepaatidel. Kui neljastel on kuni kuus paatkonda, saame ka seda proovida. Kui aga tiime koguneb rohkem, ei mahu eelsõidud meie kavva ja jätame selle asja vahele. Laupäeval teevad kõik ühest ning pühapäeva kohustuslikuks klassiks on paarisaeru kahepaat,» sõnas treener Matti Killing Sõudeliidu kodulehele.

«Paarid moodustavad Kaspar Taimsoo ja Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap, Tõnu Endrekson ning Andrei Jämsä ja Jüri-Mikk Udam ning Martin Kivilo. Kui aga neljapaadid peaksid ikkagi startima, moodustame kooslused Kuslapist, Endreksonist, Rajast ja Jämsäst ning Taimsoost, Andersonist, Oskar Kuzminist ja Udamist. Nendes koosseisudes tegime ka katsetusi.»

Vaata kõiki koondise paatkondi siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles