Tipptennisisti mure: juhuseksiga kitsas käes

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Petkovic
Andrea Petkovic Foto: CLIVE BRUNSKILL/AFP

Tipptennisist Andrea Petkovic (WTA 102.) võiks olla oma õnne tipul, ent sakslanna kirjutas oma ajalehes «Süddeutsche Zeitung» kolumnis, et tennisekarusellis tiirlemine pole lust ja lillepidu. Petkovic on vallaline ning intiimsuse puudumine tekitab talle meelehärmi.

Petkovic kirjutas avameelselt, et tippsport on tema elule ranged piirangud seadnud.

 «Narkootikumid langevad erinevate antidopingureeglite tõttu ära. Alkohol samuti, sest see nõrgestab minu taastumisvõimet pärast treeninguid. Ma ei ole suguelust loobunud, ent tunnen end kas liiga ebamugavalt või olen liiga häbelik, sest mul ei ole lihtne seksi leida.»

30-aastasel Petkovicil pole poiss-sõpra ning vallaliseelu on ta maitsnud juba seitse aastat. Ka üheöösuhteid on tema sõnul raske leida. «Oled aastas kolmkümmend või nelikümmend nädalat ära ning naljalt mehed seda kaasa ei tee.»

Intiimsuhet treeneri või füsioterapeudiga – nagu kirjeldas oma avameelses biograafias Eesti tennisist Kaia Kanepi – Petkovic ei taha. «See ei tule mõttessegi.»

Siiski on sakslanna leidnud ühe võimaluse, kuidas oma mõtteid eemale viia.

«Raamatud on okei, aga pärast kahetunnist tennisematši pole mul motivatsiooni ja jõudu raamat kätte võtta ning oma lõbuks lugeda. Minu pääseteeks on filmid. Distantsilt ka minu perekond ja sõbrad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles