Lionel Messi saab El Clasicos põneva rekordi enda nimele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: PAU BARRENA / AFP

Hispaania jalgpalli meistriliigas mängitakse täna järjekordne El Clasico. Barcelona tähtmängijale Lionel Messile on see juba 35. järjestikuseks El Clasicoks.

Pall pannakse Barcelona kodustaadionil mängu kell 21.45 ning kohtumisele on võimalik kaasa elada Postimehe ja Kanal 12 vahendusel.

Argentina koondise kapten Messi kuulub tänases mängus algrivistusse ning see tähendab, et tegu on tema 35. järjestikuse mänguga Madridi Reali vastu. Päris ainuisikuliselt Messi rekordit enda nimele veel ei saa, küll aga kordab ta Paco Gento püstitatud rekordit. Ka endine Madriri Reali legend sai omal ajal kirja 35 järjestikust mängu Barcelona vastu.

Kokku on Messi pärast tänast mänginud 38 El Clasicos. Täpselt sama arvu mänge saavad pärast tänast kirja veel Sergio Ramos ja Andres Iniesta. Neist rohkem ongi suutnud vaid Gento (42), Xavi (42, Barcelona) ning Manolo Sanchís (43, Real).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles