Janar Talts: minuga pole Tartu taganemise teemal keegi veel rääkinud

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna on veel vara öelda, kas Janar Taltsi mängud Tartu eest on mängitud või mitte.
Täna on veel vara öelda, kas Janar Taltsi mängud Tartu eest on mängitud või mitte. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tänane uudis Tartu korvpalliklubi suurest mängust loobumisest tuli ootamatult teiste hulgas ka meeskonna ühele liidrile Janar Taltsile.

«See on minu jaoks pigem üllatus,» sõnas Talts, kes kuulis uudist Postimehe vahendusel.

«See on päris suur uudis. Mul on megakahju, et selline asi on juhtunud. Eesti korvpallikaardile tekib nüüd ju tühimik. Tartus on korvpall olnud inimestel ikkagi aastaid hinges. Aga ju siis läks klubil midagi nihu,» rääkis 35-aastane Talts. «Üldiselt oleks hea, kui klubi teeks sammu edasi, aga et nii läks... No loodame siis vähemalt, et noored panevad täiega edasi.»

Tartut aastatel 2007-2010 ja uuesti alates 2013. aastast esindanud ääremängija ei osanud täna veel öelda, kas ta oleks valmis n-ö noortemeeskonnas mängimist jätkama, kui klubi peaks talle uut lepingut pakkuma. Tallinnast pärit Talts on end koos perega Tartus kenasti sisse seadnud, mistõttu kolimine poleks ilmselt esimene valik. Samas loodavad tänase uudise valguses ilmselt nii mõnedki korvpallisõbrad, et Talts soostuks Kalev/Cramosse naasma ja hakkaks Ühisliigas mängima.

«See uudis on veel liiga värske. Minuga pole keegi sel teemal rääkinud,» tunnistas Talts. «Eks vaatame, mis saama hakkab. Praegu ei oska ma tõesti veel midagi tuleviku osas öelda.»

Tartu meeskonna peatreener Priit Vene, kellega sõlmiti möödunud suvel kolmeaastane leping, ütles Postimehele, et kuulis uudisest samuti Postimehe vahendusel ega soovi seetõttu ametlikke kommentaare veel jagada. Selge on vaid see, et selge pole mitte miski - ka Vene jätkamine.

Loe ka: Rahanappuses Tartu korvpallimeeskond loobub suurest mängust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles