Messi jalgpallisaapa sisu liigutas ajakirjanikku südamepõhjani

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja Marcos Rojo tähistavad Argentina võiduväravat,mis tõi Argentinale ka alagrupist edasipääsu
Lionel Messi ja Marcos Rojo tähistavad Argentina võiduväravat,mis tõi Argentinale ka alagrupist edasipääsu Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Argentina jalgpallikoondis pääses häbist, alistas MMi otsustavas alagrupimängus 2:1 Nigeeria ning pääses turniiril kaheksandikfinaali. Pärast võitu Lionel Messit intervjueerinud Argentina ajakirjanikul Rama Pantorottol oli rõõmustamiseks aga veel üks põhjus. 

Nimelt oli ajakirjaniku ebausklik ema andnud Pantorottole MMiks kaasa punase paela, mille poeg pidi toimetama Messile. Poeg täitis käsku ning andis kohusetundlikult paela enne MMi staari kätte. 

Mis sellest edasi sai, oli saladus kuni eilse õhtuni, mil Pantorotto staarilt uuris, kuhu see saanud on. Suur oli ajakirjaniku üllatus, kui Messi talle oma jalgpallisaapa sisu näitas - punane pael oli leidnud oma koha just seal. 

Pantorotto ei pidanud paljuks pärast Messit ka sotsiaalmeedia kaudu tänada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles