Penaltil eksinud Smolov: ainult Venemaa fännid elavad nii hingestatult oma koondisele kaasa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fyodor Smolov
Fyodor Smolov Foto: Mikhail Tereshchenko / Mikhail Tereshchenko/TASS

Eile õhtul kaotas Venemaa MMi veerandfinaalis penaltitega Horvaatiale. Venemaa poolt eksisid penaltitega Mario Fernandez ja Fyodor Smolov. Mõlemad mehed said oma fännidelt kõvasti kriitikat.

Täna kohtus Venemaa koondis oma poolehoidjatega ning penaltil eksinud Smolov otsustas fännide ees vabandada. «Eile ja täna oleksin mina samuti kurbust ja pettumust välja näidanud, nagu teie seda minu suunal tegite,» vahendab RT Smolovi sõnu.

«Aitäh toetuse eest. Ma olen ülimalt õnnelik, et teid täna siia nii palju tuli. Olen õnnelik, et ma olen Venemaa kodanik, ainult Venemaa inimesed on nii hingestatult oma koondisele kaasa elamas. Selliseid inimesi mujalt maailmas ei leidu,» lausus Smolov.

Eilse veerandfinaali seis jäi lisaaja järel 2:2 ning nii otsustasid mängu saatuse penaltid. Penaltitega suutsid horvaadid Venemaa alistada 4:3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles