Kiilaspäisusega võitlevale Rooneyle siirdati juukseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney enne juuste siirdamist.
Wayne Rooney enne juuste siirdamist. Foto: SCANPIX

Klubihooaja lõpetanud Manchester Unitedi jalgpalliäss Wayne Rooney on võtnud endale uue eesmärgi – saada tagasi ühtlaselt kasvavad juuksed.

Inglise koondise 25-aastane ründaja külastas Londoni kesklinnas kuulsal Harley Streetil asuvat ja ainult VIPidele mõeldud kliinikut, kus kaheksatunnine ravi maksab tuhandeid naelu. Allikas ütles kõmulehele The Sun, et Rooney näeb kahepäevase seansi järel viis aastat noorem.

Tänasest EM-valikmängust Šveitsiga eemale jääv Rooney lahkus kliinikust nokamüts peas ja dressipluusi kapuuts seda katmas. Patsiendid püüavad pealage varjata, et vältida kuulujutte. Varem on Rooney proovinud kreemide ja tablettide abi.

Kliinikust väljudes kommentaaridest keeldunud Rooney kirjutas oma Twitteri kontol: «Kinnitan, et mul oli juuste siirdamine ja olen tulemusega rahul. Pealagi on saanud pisut kannatada ja pisut paistes. Kui see ära kaob, saate seda näha. Kas keegi oskab head juuksegeeli soovitada. Haha!»

Head lugejad, mida te Rooney juuste siirdamisest arvate?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles