Martin Reim ja Jelle Goes osutusid MMi tulemusi ennustades Nostradamusteks

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelle Goes ja Martin Reim.
Jelle Goes ja Martin Reim. Foto: Postimees

Pärast jalgpalli MMi alagrupiturniiri ja enne kaheksandikfinaalide algust usutles Postimees kahte endist (Jelle Goes ja Tarmo Rüütli) ning praegust Eesti koondise peatreenerit (Martin Reim) ning palus neil ennustada nii play-off’i esimest ringi kui ka turniiri lõpptulemust.

Poolfinaalide eel poolteist nädala eest tehtud ennustustele tagasi vaadates tuleb tõdeda, et Reim ja Goes osutusid Nostradamusteks. «Finaalis kohtuvad Prantsusmaa ja Inglismaa. Kumb võidab, ütlen vahetult enne mängu,» sõnas Goes 29. juunil.

Reim aga lausus: «Ma ei taha, et tuleb taas mitmekordsete maailmameistrite finaal. Soovin värskust. Teeme nii, et ennustan nii uskumatut finaali kui Belgia – Horvaatia, aga võitja ütlen siis, kui see mäng päriselt käes!»

Nagu näha, on kõik Reimi ja Goesi poolt finalistideks pakutud meeskonnad poolfinalistide seas!

Rüütli ennustas edu veerandfinaalis langenud Brasiiliale, kuigi möönis, et «senise mängu põhjal peab omajagu näkkama ka, pidurdamatust masinavärgist kõnelda ei saa».

Kui tiitlipretendentide ennustamisel oldi edukad, siis kaheksandikfinaalide puhul oli seis nii ja naa. Kõik kolm treenerit ennustasid, et Portugal alistab Uruguai, Hispaania saab jagu Venemaast ja Šveits Rootsist. Need osutusid ekslikeks pakkumisteks. Lisaks arvas Goes, et Mehhiko saab kaheksandikfinaalis jagu Brasiiliast.

Loe Postimehe 30. juuni artiklit siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles