Kahekordne olümpiavõitja: vigastus muudab Kelly Sildaru veel tugevamaks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru Uus-Meremaal
Kelly Sildaru Uus-Meremaal Foto: Red Bull Content Pool

Kahel viimasel olümpial, nii Sotšis kui Pyeongchangis atraktiivses lumelauakrossis olümpiavõitjaks tulnud prantslane Pierre Vaultier ladus uueks hoojaks osa vormipõhjast suvises Eestis. Koos abikaasaga, varasema Eesti koondise lumelauduri Kadri Pihla-Vaultier'iga elas ta kaasa ka Uus-Meremaal võistelnud Kelly Sildarule.

«Ma arvan, et vigastus muudab ta veel tugevamaks, sest tal oli väga hea tase juba enne vigastust,» ütles Pierre ERRile.

«Kõrgel tasemel spordis ütleme tavaliselt, et esimene vigastus sunnib sind kõvemal tasemel naasma. Ja nii noores eas nagu on tema, siis taastumine läheb nii ruttu, et ta ei tunnegi, et oli enne vigastatud.»

Pierre Vaultier
Pierre Vaultier Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

16-aastane Kelly Sildaru lõpetas aastapikkuse vigastuspausi juunioride MMi Big Airi hüpete hõbemedaliga. Kuigi medal pakkus Sildarule rõõmu, oli ta võistluste järel enda suhtes kriitiline, sest hüpped ei tulnud päris nii välja, nagu ta oli lootnud. Mida võistlusest veel arvas, loe SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles