Baruto: ma poleks iial arvanud, et minust saab näitleja. Ja seda veel Jaapanis!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson
Kaido Höövelson Foto: Joakim Klementi

Kaido Höövelson ehk Baruto alustas Jaapanis sumokarjääri 2004. aasta kevadel, 2013. aasta sügisel teatas ta, et on otsustanud spordiga lõpparve teha. ETV eetris debüteerinud sporditeemalises saatesarjas «Areeni varjus» rääkis Höövelson oma karjääri lõpetamisest ning peatus ka oma uuel tööl, näitlemisel. 

«Ma poleks elu sees arvanud, et  tulen kunagi lavalaudade pealt alla. Et ma osalen kuskil näidendis teatris. Ja seda veel Jaapanis! Ja veel jaapani keeles!» muljetas ta. 

Höövelsonile kinnitati, et tema puhul käibki töö saamine lihtsalt - ta oli lihtsalt niivõrd populaarne. «Sinna nimekirja pääseb jaapanlasi üks, kaks, kolm aastas. Ja siis sain mina kui välismaalane. Ta nägi minus potentsiaali.

Mulle palgati isiklik mänedžer, isiklik autojuht, firma kulul auto. Siis vaatasingi, et ohhoo! Asi on tõsine. Olen nüüd näitleja, olen nüüd avaliku elu tegelane. Olen suur!» 

Loe kindlasti ka Priit Pulleritsu arvustust uue saatesarja kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles