McGregori hullumeelse rünnaku ohvriks langenud kaasvõitleja pöördus kohtusse

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor
Conor McGregor Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS

UFC võitleja Michael Chiesa kaebas ala superstaari Conor McGregori kohtusse. Põhjuseks aprillis toimunud bussirünnak, kus selge mõistuse kaotanud McGregor loopis aiapiirdega teisi võitlejaid vedanud bussi. Chiesa sõnul sai ta rünnakust kannatada nii füüsiliselt, emotsionaalselt kui varaliselt.

McGregor ilmus ootamatult 5. aprilli õhtul UFC meediapäevale. Sama päeva hommikul oli ta ilma jäänud UFC maailmameistrivööst. Pööraselt käitunud McGregor viskas muuhulgas aiapiirdega sisse UFC võitlejaid vedanud bussi akna.

Chiesa sai tekkinud klaasikildudest vigastada ning pidi kaks päeva hiljem toimunud UFC 223 võitlusõhtust loobuma. McGregor tunnistas end juulis kohtu ees süüdi ning pääses vanglakaristusest.

Michael Chiesa (paremal).
Michael Chiesa (paremal). Foto: John Locher / AP

Peale McGregor kaebas Chiesa kohtusse veel ürituse toimumiskoha Barclay's Center’i ning korraldaja BSE Globali, kuna tema turvalisust ei suudetud tagada.

Chiesa sõnul koges ta rünnakus valu ning ta ei suuda enam elust rõõmu tunda. Rünnaku tagajärjel kaotas ta mitmeid võimalusi ning sai majanduslikku kahju, sest tal polnud enam võimalik teha tavapäraseid asju.

Summat, mida Chiesa kohtu kaudu nõuab, pole avaldatud, kuid see on enam kui 25 000 dollarit, kirjutab BBC.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles