Postimehe video: Nurmagomedov vabandas pressikonverentsil matšijärgse kakluse pärast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Las Vegases peetud ajaloo suurimas MMA-duellis iirlase Conor McGregori kägistamisvõttega alistanud venelane Habib Nurmagomedov vabandas matšijärgse kakluse pärast.

Nurmagomedov saabus pärast matši ajakirjanike ette UFC kergkaalu meistrivöö ja uhke karvamütsiga ning alustas vabanduskõnet. «Ma tahan öelda vabandust Nevada spordikomisjonile ja Vegasele. Ma tean, et see pole minu parim külg. Ma olen inimene,» sõnas 30-aastane Nurmagomedov.

Seejärel viis valitsev meister jututeema aga spordivälisele teemale. «Aga ma ei mõista inimesi, kes räägivad, kuidas ma hüppan puuris. Nad rääkisid minu religioonist, nad rääkisid minu kodumaast, nad rääkisid minu isast,» rääkis Nurmagomedov. «Ta tuli Brooklyni ja lõhkus bussi ja tappis peaaegu paar inimest. Mis sellest jamast? Miks inimesed räägivad, et ma hüppasin üle puuri?» ei mõistnud Nurmagomedov.

«See on austusväärne spordiala, mitte praht. Ma tahan mängu muuta, te ei saa rääkida usust, rahvusest,» lisas Nurmegomedov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles