Purjuspäi huligaanitsenud Venemaa jalgpallurid jäävad vahi alla (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Kokorin.
Aleksandr Kokorin. Foto: VASILY MAXIMOV / AFP

Venemaa jalgpallurid Aleksandr Kokorin ja Pavel Mamajev, kes peksid pühapäeval purjuspäi riigiametnikku ja veel ühte inimest, jäävad kuni 8. detsembrini eeluurimisvanglasse. Moskva kohus võib neid karistada kuni viieaastase vanglakaristusega, kirjutab Venemaa meedia.

Jalgpallurid väljusid pühapäeval kell seitse hommikul purjuspäi ööklubist. Mehed asusid parklas autosid peksma ning kui ühe auto roolis istunud mees neile märkuse tegi, löödi ta pikali ja peksti teda. Kanali Mash teatel sai noor mees peapõrutuse ja ajutrauma.

Kokorin ja Mamajev ning nende kaaskond siirdusid aga edasi Nikitskaja tänaval asuvasse kohvikusse, kus tellisid kohvi. Mehed olid lärmakad ja agressiivsed ning personal ei suutnud neid vaigistada. Kohviku püsiklient palus neil vaiksemalt võtta, kuid Kokorin ja Mamajev ründasid teda tooliga ning asusid tedagi peksma.

Venemaa kõrgliigaklubi Peterburi Zeniidi ründaja Kokorin sõnas neljapäevasel eelistingul, et tal on fännide ja klubi ees häbi ning palus ennekuulmatu käitumise eest vabandust. Venemaa kõrgliigaklubi Krasnodar poolkaitsja Mamajev märkis, et on valmis põhjustatud kahjud hüvitama.

Krasnodar lubas 15 korda Venemaa rahvuskoondist esindanud Mamajeviga lepingu lõpetada. Zenit nimetas 48 korda Venemaa särgis väljakule jooksnud Kokorini käitumist jälestusväärseks ja võttis kõik tema nime kandvad klubi särgid müügilt.

Loe ka: joomapeolt tulnud Venemaa tippjalgpallurid peksid jõhkralt mitut inimest (videod):

Pavel Mamajev.
Pavel Mamajev. Foto: Pavel Golovkin / AP
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles