Liverpooli põhimängijad said koondisepausil vigastada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salahilt loodetakse Aafrika Rahvaste Karikal suuri tegusi.
Mohamed Salahilt loodetakse Aafrika Rahvaste Karikal suuri tegusi. Foto: MOHAMED ABD EL GHANY / REUTERS

Hiljuti jalgpalli Rahvuste liigat maailma kõige mõttetumaks võistlussarjaks nimetanud Liverpooli peatreener Jürgen Klopp sai halbu uudiseid. Koguni kolm tema hoolealust korjas koondisepausi ajal üles vigastuse, mis võib seada järgmises mängus osalemise kahtluse alla.

Koondisepausi ajal said Liverpooli mängijatest vigastada keskkaitsja Virgil van Dijk ning ääreründajad Sadio Mane ja Mohamed Salah. Tõsi, neist ainult üks – hollandlane van Dijk – sai vigastada Kloppi poolt maha tehtud Rahvuste liigas. Teadupärast esindavad Mane ja Salah Aafrika koondiseid, aga Rahvuste liigas mängivad vaid Euroopa koondised.

Hollandi koondise peatreener Ronald Koeman sõnas pärast 3:0 võidumängu Saksamaa üle, et van Dijk on viimased nädalad mänginud muljunud roietega. Rahvuste liiga mängus, kus van Dijk lõi hollandlaste avavärava, probleem süvenes. Mane vigastas Senegali koondise treeningul sõrme ja Salah’d tabas Egitpuse koondise võistlusmängus Svaasima vastu lihasevigastus.

Pole teada, kas see kolmik eeloleval laupäeval Liverpooli eest liigamängus Huddersfield Towni vastu väljakule jookseb, kuid klubi arstide sõnul on tegemist pisivigastustega. Liverpool on kaheksa vooruga kogunud sarnaselt Manchester Cityle ja Londoni Chelseale 20 punkti ja paikneb kehvema väravate vahe tõttu kolmandal kohal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles