Federer nahutas Serena Williamsit (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer ja Serena Williams
Roger Federer ja Serena Williams Foto: Bob Martin / AFP

Roger Federeri sõnul läks Serena Williams USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel oma emotsioonipurskega liiga kaugele, vahendab BBC.

Williams kaotas US Openi finaalis Naomi Osakale, olles saanud järgemööda hoiatuse, punktikaotuse ja geimikaotuse. Esimese karistuse määras pukikohtunik Carlos Ramos talle keelatud juhendamise, teise reketilõhkumise ja kolmanda kohtuniku solvamise eest. Williams nimetas pukikohtunikku vargaks ja valetajaks, talle määrati hiljem 17 000 dollari suurune rahatrahv.

Federeri arvates võinuks Williams teisiti käituda. «Serena võinuks eemale kõndida. Ta tegigi seda, aga ta läks liiga kaugele. Ta oleks võinud juba varem loobuda,» rääkis Federer ajalehele Sunday Times.

Siiski leidis Federer, et süü lasub ka Ramosel. «Võib-olla poleks pukikohtunik pidanud teda sellisesse olukorda panema. See juhtum on väga kahetsusväärne, aga uskumatult õpetlik.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles