Postimees TV: Aldridge'i 30 punktist jäi väheks, Derrick Rose'ilt viimase sekundi võiduvise

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose (paremal) kerkis Minnesota Timberwolvesi meeskonna päästeingliks.
Derrick Rose (paremal) kerkis Minnesota Timberwolvesi meeskonna päästeingliks. Foto: Brad Rempel / USA TODAY Sports

Korvpalliliigas NBA peeti möödunud ööl kolm kohtumist. Kui Indiana Pacers võitis koduväljakul tulemusega 102:95 Charlotte Hornetsi, siis võidurõõmu said tunda ka Minnesota Timberwolvesi ja Los Angeles Clippersi liikmed.

Timberwolves alistas koduväljakul skooriga 116:114 Phoenix Sunsi, misjuures võitjate ridades tõusis nii teise poolaja kui ka kogu kohtumise kangelaseks Derrick Rose. Avapoolaja võitsid külalismeeskonna mängumehed kolme punktiga ning samuti kolmanda veerandaja kahe punktiga ehk läksid viimasele veerandajale vastu viiepunktilises eduseisus. Timberwolvesi eest sattus hoogu aga Rose, kes viskas teisel poolajal 29 punkti ning seejuures ka viimasel sekundil võidukorvi.

 

Rose tõi lõpuks üleplatsimehena 31 punkti, Karl-Anthony Towns sai kirja kaksikduubli ehk 30 punkti ja 12 lauapalli ning Taj Gibson lisas 17 silma. Sunsi parimana tõi T.J. Warren 21 punkti.

Võõral väljakul mänginud Clippers teenis vajaliku võidu, kui alistas tulemusega 103:95 San Antonio Spursi. Seejuures oli Tobias Harris võitjate ridades 27 punkti, üheksa lauapalli ja üheksa korvisööduga lähedal kolmikduublile. Kaotajtate resultatiivseimaks kerkis 30 punkti visanud ja 14 lauapalli hankinud LaMarcus Aldridge.

Kõik tulemused:

  • Indiana Pacers – Charlotte Hornets 120:95
  • Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns 116:114
  • San Antonio Spurs – Los Angeles Clippers 95:103
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles