Järelvaadatav: kaval rebane Frenzel riisus taas koore, Ilves alustas MMi tagasilöögiga (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja suusaalade MMil krooniti suure mäe võistluses kuue aasta järel individuaaldistantsil maailmameistriks 30-aastane kahevõistleja Eric Frenzel, kes on nüüd kuuekordne maailmameister. Kogenud sakslane, kes asub tänavu MK-sarjas alles 11. kohal, alustas murdmaasõitu liidripositsioonil ning lasi konkurendid endale kohe järele ja jättis vastased taas pika ninaga tänu tugevale lõpule. Kristjan Ilvese avastart Seefeldi MMil ebaõnnestus, sest suure mäe võistlusel pika hüppe teinud eestlane kukkus maandumisel ning põrutas kätt ja loobus paistetuse tõttu 10 km pikkusest murdmaasõidust. 22-aastase elvalase teine võimalus on järgmisel neljapäeval, kui Seefeldi MMil on kavas normaalmäe võistlus.

ENNE VÕISTLUST:

Olümpiamängudel saavutas Ilves oma parimas võistluses 16. koha, tänavu on tema parim MK-etapi 23. koht. 

«Ma ei tea miks, aga äärmiselt keerukas on leida oma hüpet. On mingid nüansid ja tunnetuslikud teemad, mis sooritust pärsivad,» rääkis Ilves enne võistlust.

Suusahüppevõistlus: 

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Murdmaasõit:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles