Raido Ränkel jäi Eesti meistrivõistlustel võitmatuks

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Ränkel.
Raido Ränkel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Alutagusel peetud Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistlustel jäi kolme päeva jooksul alistumatuks Raido Ränkel, kes võitis täna ka jõuproovi viimase distantsi, meeste 50 km ühisstardist vabatehnikasõidu ajaga 2:13.42,1.

29-aastase Võru suusaklubi esindaja järel sai hõbemedali kaela Ränkeli klubikaaslane Marko Kilp, kes kaotas võitjale 2.22,7. Poodiumi viimasele astmele kerkis U23 vanuseklassi arvestuses Eesti meistriks kroonitud Martin Himma (Karupesa Team, +3.18,4.).

Seega võttis Ränkel tänavustelt Eesti meistrivõistlustelt enda nimele kõik võimalikud kuldmedalid, lõpetades lisaks esikohal ka reedel peetud sprinditeate ja eile toimunud teatesõidu.

Naiste seas krooniti 30 km ühisstardist vabatehnikasõidus kaheksa sportlase seas Eesti meistriks Tatjana Mannima (Kiviõli SUKL) ajaga 1:29.14,4. Talle järgnesid U23 arvestuses võistelnud Anette Kasemets (Sakala suusaklubi, +56,5) ja Aveli Uustalu (Alutaguse suusaklubi, +3.58,1). Ainus veel naiste konkurentsis osalenud laskesuusataja Grete Gaim lõpetas viiendana (+4,25,8).

Vaata kõiki meeste ja naiste tulemusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles