Tipphetked: kümne mehega lõpetanud Cagliari teenis tähtsa võidu, kuid kaotas vigastuse tõttu Klavani

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpalli kõrgliigas teenis Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Calcio väärtusliku 1:0 võidu Frosinone üle, kuid kaotas vigastuse tõttu Klavani.

Kohtumise ainus värav sündis 27. minutil penaltist, kui täpne oli Joao Pedro. Mängu 61. minutil pidi Cagliari tegema aga sunnitud vahetuse, sest Klavan väänas võitluses vastasega põlve ning ei suutnud mängu jätkata. 

Mängu 79. minutil teenis Cagliari mängija Paolo Farago teise kollase kaardi ning meeskond pidi mängima arvulises vähemuses.

Itaalia kõrgliigas on Cagliari 33 vooruga kogunud 40 punkti, mis annab neile tabelis 11. koha. Ühtlasi peaks nüüd olema suhteliselt kindel, et meeskond jätkab kõrgliigas mängimist ka tuleval hooajal.

Kogu mäng järelvaadatav:

Enne mängu:

Üldarvestuses 20 meeskonna konkurentsis 12. kohal asuv Cagliari on näidanud viimasel ajal head vormi, olles viimasest viiest kohtumisest võitnud kolm ning viigistanud ja kaotanud ühe. Eelmisel nädalal peeti tuline lahing liigatabelis kaheksandat kohta hoidva Torinoga, kui võideldi võõral väljakul kahemehelises vähemuses välja 1:1 viigitulemus. Viimane kaotus saadi aga aprilli alguses, kui koduväljakul jäädi skooriga 0:2 alla seitse viimast hooaega meistriks kroonitud Torino Juventusele.

Senise 32 vooruga on Cagliari võitnud üheksa, viigistanud kümme ja kaotanud 13 kohtumist. Märkimisväärne on fakt, et kuus mängu enne hooaja lõppu on Cagliari kogunud 37 punkti, mida on vaid kahe punkti võrra vähem eelmisest hooajast, mil saadi 39 silmaga 16. koht.

Tänase vastase Frosinonega minnakse käimasoleval hooajal vastamisi teist korda. Detsembri alguses peetud kohtumises mängiti võõrsil 1:1 viiki ning toona tegi eestlasest keskkaitsja Klavan kaasa kogu kohtumise. Liigatabelis asub Frosinone 23 punktiga eelviimasel 19. positsioonil.

Cagliari Calcio koosseis kohtumiseks Frosinonega:

Võidu korral peaks Cagliari täitma hooaja peaeesmärgi ehk 40 punkti võiks olla piisav, et tagada liigasse püsimajäämine. «Meid ootab ees otsustav matš ning hea tulemuse korral oleme ohutus tsoonis, isegi kui lähirivaalidel läheb hästi,» rääkis Klavan pärast eelmise nädala tagasitulekumängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles