Tänak uuest lepingust: loodetavasti saavad asjad enne Soome rallit selgeks

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: MARTIN BERNETTI / AFP

Kui üldjuhul hakkavad rallisõitjad järgmise hooaja jutte arutama alles suve lõpus, umbes Soome ralli paiku, siis Ott Tänak tahab tulevikuplaanid varakult selgeks rääkida.

Toyota rallimeeskonna juht Tommi Mäkinen on öelnud, et soovib Tänaku jätkamist, kuid eestlase eelmine tööandja M-Sport on samuti tema teenetest huvitatud, kirjutab portaal Rallit.fi. Tänaku kehtiv leping Toyotaga lõppeb pärast käimasolevat hooaega.

«Me oleme endiselt üsna varajases staadiumis ning pole üksikasju arutanud. Aga me räägime erinevate inimestega ja mõtleme tulevikule,» ütles Tänak Soome meediale. «Ma tahan asjad praegu niimoodi paika saada, et saaksime suvepuhkusel erinevate inimestega tõsiseid jutuajamisi pidada. Praegu keskendun ma ainult MM-sarjale ja sõitmisele. Suvepuhkusel saan ma sõitmisest pausi teha ja läbirääkimisi pidada. Loodetavasti saavad asjad enne Soome rallit (toimub 1.-4. augustini) selgeks. Pärast seda soovin taas vaid MM-sarjale keskenduda.»

Tänak vihjas, et üldplaanis sujuvad asjad praegu Mäkineni käe all hästi. Toyotas teist hooaega kihutav eestlane hoiab kuue ralli järel üldarvestuses teist kohta, kaotades Sebastien Ogier’le (Citroën) kümne ja edestades Thierry Neuville’i (Hyundai) kahe punktiga.

«Üldiselt olen rahul, kus ma praegu olen. Aga loomulikult, otsin endale tulevikuks parimat kohta. Minu ainus eesmärk on tulevikus võita maailmameistritiitel. Sellepärast tahan olla võimalikult heas positsioonis,» lausus Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles