Hazardist ilma jäänud Londoni Chelsea kaotab ka peatreeneri?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Maurizio Sarri.
Maurizio Sarri. Foto: Adam Davy / PA Wire/PA Images

Eelmisel nädalal Londoni Chelsea jalgpalli Euroopa liiga võitjaks tüürinud Itaalia treener Maurizio Sarri võib sel suvel siirduda Torino Juventuse juhendajaks, kirjutab Sky Sports.

Mullu kodumaalt Inglismaale siirdunud 60-aastane Sarri sõlmis Chelseaga aastase lepingu, mida on võimalik aasta võrra pikendada, ent itaallane ei tundnud end debüüthooajal mugavalt ja on klubile teatanud, et soovib lahkuda. Kuigi Chelsea saab soovi korral Sarrit klubis hoida, lubatakse tal lahkuda.

Triumf Euroopa liigas oli kogenud treeneri esimene väärtuslikum karikas klubijalgpallis. Lisaks jõudis Chelsea Sarri juhendamisel järgmiseks hooajaks Meistrite liigasse, saavutades koduses Premier League’is Manchester City ja Liverpooli järel kolmanda koha ehk pronksmedali.

Sarrit seostatakse eelkõige Juventusega, kes andis hiljuti hundipassi itaallasele Massimiliano Allegrile. Sarrile poleks töötamine kodumaal sugugi võõras, sest sealses kõrgliigas on ta juhendanud Empolit ja Napolit. Inglismaa meedia andmetel sõlmib Sarri järgmisel nädalal Juventusega kolmeaastase lepingu.

Loe ka: «Tehing tehtud: Real ostis Chelseast ligi 100 miljoni euro eest Eden Hazardi»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles