FCI Levadia peatreener riigist välja saadetud ründajast: olen temas väga pettunud

Christopher Krutto
Copy
Endine FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogic alustab tööd Poolas.
Endine FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogic alustab tööd Poolas. Foto: Raul Mee/Mollusk Media/Scanpix

FCI Levadia peatreener Aleksander Rogic rääkis tänasel pressikonverentsil, et on riigist välja saadetud ründajas Jevgeni Kabajevis äärmiselt pettunud.

Rogic tunnistas, et oli Kabajevi riigist välja saatmise üle pettunud, kuid avaldas lootust, et venelasest ründaja sai siit õppetunni. «Esiteks peab Kabajev sellest juhtumist õppust võtma, sest mõned asjad ei ole aktsepteeritavad ja targad. Loodan, et ta saab sellest suure õppetunni ja hakkab tähtsaid asju korras hoidma. See on kõik, mis ma tema kohta oskan öelda. Oli mis oli, nüüd ta pole enam meie mängija ja peame keskenduma järgmistele mängudele. Mul oli enne tema saabumist piisavalt mängijaid ja Kabajev lisandus koosseisu, et meeskonda kvaliteeti juurde tuua. Ta meeldib mulle mängijana, aga selle juhtumiga olen väga pettunud.»

FCI Levadia tänavuse hooaja üks suurimaid tähti, Kamerunist pärit Aime Marcelin Gando Biala, käis suvel testimisel Venemaa kõrgliiga klubis Jekaterinburgi FK Ural ja kinnitas, et tegu oli väärt kogemusega.  

«Minu suhtumine oli hea. Teises meeskonnas ja riigis viibimine oli väga hea kogemus. Nüüd ma tulin tagasi ja keskendun Levadiale,» rääkis Gando.

Samas ei osanud kamerunlane öelda, kas jääb hooaja lõpuni Levadiasse või liigub kuskile mujale. «Ma ei oska öelda, kas jään Levadiasse või lahkun, sest ma ei mõtle sellele. Keskendun järgmisele mängule ja kõik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles