Chelsea ründaja kerkis väravalööjate edetabelis Agüero ja Vardyga samale pulgale

Kris Ilves
, reporter
Copy
Tammy Abraham.
Tammy Abraham. Foto: ANDREW BOYERS/Action Images via Reuters

Londoni Chelsea jalgpallimeeskond alistas Inglismaa meistriliiga 11. voorus võõral väljakul Watfordi 2:1. Chelsea möödus liigatabelis Leicester Cityst ja kerkis kolmandale kohale.

Tammy Abraham viis külalised juba viiendal minutil juhtima, kui realiseeris tabamuseks Jorginho hea söödu. 55. minutil andis Abraham ise resultatiivse söödu, kui sihile jõudis Christian Pulisic. Watfordi auvärav sündis kümmekond minutit enne lõpuvilet, kui Gerard Deulofeu realiseeris enda teenitud penalti.

Chelsea 22-aastane ründaja Abraham kerkis väravalööjate edetabelis Sergio Agüero (Manchester City) ja Jamie Vardyga (Leicester City) samale pulgale ehk jagama esikohta. Kõik mehed on tänavusel hooajal löönud üheksa liigaväravat. Abrahamil ja Agüerol on kirjas kaks resultatiivset söötu, Vardyl üks.

Chelsea on 11 mänguga kogunud 23 punkti, mis annab Liverpooli (31 punkti) ja Manchester City (25) järel kolmanda koha. Chelsea lähimal jälitajal Leicester Cityl on kümne mänguga kirjas 20 punkti.

Loe ka: «Negatiivset rekordit korranud Manchester United kaotas lähirivaalile» ning «Pöörased lahingud: Liverpool ja Manchester City rabelesid keerulisest seisust välja»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles