Manchester Unitedi kapten siirdub Itaaliasse

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ashley Young Paul Pogba seljas.
Ashley Young Paul Pogba seljas. Foto: Dave Peters/imago/Uk Sports Pics Ltd

Nädala alguses Inglismaal levima hakanud kuulujutud, justkui lahkuks Manchester Unitedi kapten Ashley Young hooaja lõppedes Punaste Kuradite juurest, said kolmapäeva õhtul kinnitust.

BBC väitel liitub 34-aastane äärekaitsja Itaalia suurklubi Milano Interiga, kus on teda ees ootamas näiteks ka varasem kamraad Romelu Lukaku.

261 korda Unitedi eest platsil käinud Young vaatas klubi viimast, Manchester City vastu 1:3 kaotusega lõppenud liigakarika poolfinaalmatši pingilt. Peatreener Ole Gunnar Solskjær sõnas pärast kohtumist, et «praegu pole õige aeg Youngi tulevikku arutada» ja lisas, et praegu peab kolmekordne Meistrite liiga võitja ennast hoopis tugevdama, mitte nõrgestama.

Young liitus Unitediga 2011. aastal ja on ühes klubiga võitnud nii Inglismaa liiga, karika kui ka liigakarika. Lisaks sai ta 2017. aastal kaela Euroopa liiga võitjamedali. Varasema karjääri jooksul, mil 39-kordne internatsionaal tegutses rohkem äärepoolkaitsjana, jõudis ta esindada veel Aston Villat ja Watfordi.

Sealjuures pole välistatud ka variant, et Young kolib saapamaale juba talvise üleminekuakna jooksul. Sellisel juhul soovib United aga väikest kompensatsiooni ja praeguseks pole klubid veel selles osas kokkuleppele jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles